Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Αθήνα : Seismos Sthn A8hna O / Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from cdn.cnngreece.gr
Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не знала, как
Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не знала, как from media.enikos.gr
Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O from www.flash.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O / Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.